By Lizzy's Catering is het adres voor al uw lunches, diners, barbecues, koude en warme buffetten, compleet verzorgde feesten en partijen. Voor een feest aan huis of voor uw bedrijf kunt u de complete organisatie met een gerust hart aan By Lizzy's Catering uitbesteden.

Catering is een van de vele specialiteiten die we in huis hebben. U kunt bij ons terecht voor alles wat een goed verzorgd feest, receptie, jubileum, bedrijfsopening, personeelsfeest, koffietafel, ed., nodig heeft zoals: Koude buffetten, warme buffetten, thema buffetten, hapjes, luxe bittergarnituren, barbecues, brunch, high tea, broodjes, tafels, stoelen, tap met glaswerk, serviesgoed, bestek, de aankleding en natuurlijk ervaren personeel.

Zoals u ziet is ons leveringsprogramma heel divers. Op een website kun je nooit voor ieder budget een suggestie plaatsen. Wij komen dan bij u langs om alles met u door te spreken en maken een passende offerte voor u.

Zorgeloos Genieten

Al onze buffetten worden compleet geleverd. Dat wil zeggen met:

• Borden en bestek

• Opschepbestek

• Shaving dishes om het warme gedeelte warm te houden

• Opschepbestek voor shaving dishes

• Broodmand, plank en mes

Het enige waar u voor hoeft te zorgen is één of meerdere tafels waar wij alles op kunnen zetten. Wij zetten namelijk alles voor u neer, zodat u alleen maar heerlijk hoeft te eten.

U mag zelf kiezen of u wel of niet afwast

Wij rekenen namelijk een borg van € 2,00 per persoon met een minimum van € 50,- welke u geheel terugkrijgt als u afwast en als u geen zin heeft om af te wassen dan krijgt u van ons € 1,00 per persoon terug. Mits alles heel terug komt. Wij komen uiteraard ook alles weer bij u ophalen.


Neem contact op 

Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op. 

Foto album By Lizzy's Catering